Látógatói szabályzat!

Tisztelt Látogató!

Tisztelt Látogató!

Kérjük, a Kemenes Vulkán Park látogatása során tartsa be az alábbi szabályokat:

Ruhatár: A ruhatár használata biztonsági okokból kötelező és ingyenes. Kérjük, hogy szíveskedjen a ruhatárban hagyni csomagját, nagyobb méretű oldal- vagy kézitáskáját, hátizsákját és hátitáskáját, esernyőjét.
A kiállítótérbe tilos bevinni italos palackot, ételt, italt, élő állatot (kivéve a vakvezető kutyát), gyermekjátékot, szúró- és vágóeszközöket, illetve bármit, ami a látogatók és a munkatársak testi épségét, biztonságát, illetve a kiállítás állapotát veszélyezteti.
A ruhatárban kerékpárt, rollert nem tudunk elhelyezni. Ezeket az épület előtt erre kijelölt helyen lehet elhelyezni.

Fényképezés, videózás: Fénykép bármely belépőjegy birtokában készíthető, a videózás csak a pénztárban váltott videójeggyel engedélyezett. Vaku-, illetve fényképállvány használata tilos. A felvételek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

Tárlatvezetés: Kiállításunkon kizárólag az intézmény tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést. Egyéb vezetéshez külön eseti engedély szükséges.

Mobiltelefon: Kérjük, a kiállítóterekben ne zavarja a többi látogatót hangos beszéddel, mobiltelefonját halkítsa le, és ne használja beszélgetésre.

Dohányzás: Az intézmény egész területén tilos a dohányzás, elektromos cigaretta használata sem megengedett. Dohányozni az erre kijelölt helyeken, csak az épületen kívül lehetséges.

Zárási rend: A pénztár zárása a látogatóközpont zárása előtt 30 perccel (17.30 órakor, illetve 15.30) órakor kezdődik. Az utolsó jegyvetélt a kiállítás zárását megelőzően minimum 1 órával javasoljuk. Kérjük, hogy szíveskedjen elhagyni az épületet a zárás időpontjáig (18 óráig, illetve 16 óráig).

Köszönjük az együttműködését. 

KEMENES VULKÁN PARK

CELLDÖMÖLK